Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - skjerve

1
Takker for godt svar :) :)
2
Quote from: \"Marit\"Jeg tenker at Michelle eller St. Constantin kan være gode alternativer for dere. Selv om det er slutt på såkalte partyhotell så tror jeg dette er hotell hvor det er flest ungdommer (i alle fall i skoleferien). De har både hotellrom og leiligheter. Når deg gjelder fester på rommet (spesielt på natten), så tror jeg dere fort kan få beskjed om å dempe dere. Mulig det kan gå greiere i høysesongen om det er mest ungdommer som bor der. Har bare bodd på St. Constantin for mange år siden og utenom høysesongen. Etter den tid har hotellet blitt pusset opp.

Når det gjelder All Inclusive så tror jeg ikke det passer for dere. Dette fordi disse hotellene gjerne ligger noen kilometer utenfor sentrum av Kos by (som jeg tenker meg dere vil reise til), og det er vel mest et hotellalternativ for familier/voksne som vil ha alt betalt for og tilrettelagt inne på hotellområdet slik at en ikke behøver å dra uten for området.


Vet du hvordan terassene på disse hotellene/leilighetene er?
Anbefaler du hotellrom eller leiligheter?
Er rommene generelt greie? Vi skal jo ikke tilbringe så mye tid på rommene, men det er greit å ha rom som faktisk er bra...

Vi har ganske sikkert lagt i fra oss ideen om å velge all-inclusive.. Har hørt at det er slik du beskrev det i svaret ditt :-)
3
Hei!
Vi er en guttegjeng på rundt 18 år som har planer om å ta turen til Kos, sommeren 2011.
Så derfor lurer vi litt på om noen her på forumet har noen hoteller å anbefale oss?

Hva synes dere om All Inclusive?

Gjerne ha erfaringer med om det går ann å ha vors og nach på hotellene, ettersom dette er et ganske stort \"must\" for oss.
Det er også greit med en \"stor\" terasse/balkong.

Hvis noen har erfaringer med noen av hotellene vil jeg gjerne høre, og stille noen ekstra spørsmål. Vi har lest oss opp på en god del av hotellene, men det er så veldig mye forskjellige anmeldelser ute og går for tiden.

Ikke kom med utsagnene om at Kos ikke er stedet å dra for å feste. Vi har bestemt oss!

Takk
Mvh skjerve