Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Anders

1
Kanskje det? Men sånn har det nå blitt. Jeg følger med, men engasjerer meg ikke alltid.
2
Jeg ser om det har skjedd noe nytt som interresserer meg. Hvis ikke, så har jeg ikke noen spesiell grunn til å logge inn. Hvorfor er ikke du på FB? Og... skal vi ha neste treff på Syros? :-) På FB vil det bli et ramaskrik, det vil hagle inn med "uvesentlige" forslag :-) Så vi trenger en "sjefsdame" til å bidra her....  For øvrig kan jeg opplyse at jeg lørdag kveld får anledning til å hilse på Nikos igjen. Og reiser ned uten returbillett.....
3
Jeg "pleier" nå kikke innom jevnlig, uten nødvendigvis å logge meg på :-)   Problemet for Nikos tror jeg ikke var å finne folk som ville jobbe... men nå er det andre året han har funnet en "mellomleder" som skremmer folk vekk, eller de vil iallfall ikke jobbe der mer enn en sesong. Jeg så ved selvsyn at flere av de som jobbet der ifjor nå var på andre steder. Årets "capo" var en dame jeg ikke ville hyrt inn om det så stod om liv. Men han hadde fullt opp av gjester... :-)
4
Er her, jeg? Har bare gjort litt FB'er av meg på mine gamle dager. Og Nikos er den samme, ja... men tror han har bommet litt med sine "staff managers" de siste to årene.
5
Om forumet / Sv: Problemer med innlogging
03. Apr 19, 08:20:27
Måtte klikke to ganger for å slippe inn nå. Fikk samme feilmelding som igår, men allting ordner seg for snille gutter (og jenter) :-)
6
Om forumet / Sv: Donasjon 2018
11. Dec 18, 08:53:10
Så ble det vippsing i stedet :-)
7
Om forumet / Sv: Donasjon 2018
11. Dec 18, 08:42:22
Det funker dårlig her, Ole? Får ikke taste inn noen sum?
8
Hvor er dette? / Sv: Hvor er dette nr to
13. Sep 18, 07:56:48
Det ligner nå veldig på den der "vollgraven" over gamlebyen i Chania? Vestsiden, mot Nea Chora? San Salvador eller hva det nå het.... :-)
9
I tilfelle noen skulle befinne seg i Chania på søndag, og ha lyst til å møte andre forumister... vi er en tolv-femten stykker som møtes hos Maria på hennes "Oinoa wine bar & bistrot" klokken 16;00. Det er helt "off-the-record"... søndagene er de egentlig stengt og det er deres fridag, men hun åpner for oss ettpar-tre timer. Bare for litt "pils&pølse" og isbryting og bli kjent med etc.... Der er satt en pris på 15€ pro pers, helt hva den vil dekke aner jeg ikke, men kjenner jeg Maria (og Ninette!) rett så tror jeg ikke noen vil reagere på det. Dette bare til info.... det betyr ikke at man "må" stille opp til fellesmiddagen dagen etter eller noe sånt. Bare litt hyggelig prat en søndags ettermiddag.
10
Store områder rundt Rafina og inni selve byen er berørt/ødelagt. Mer enn 60 omkomne, mange barn :-(
11
Kjempe"grei" :-)  Bodde på Hotel Lukia (Lucia) helt nedi havna. Fin balkong med utsikt over sjø, promenade og folkeliv. Hadde det som plommen i egget :-) 
12
Det ligger en link på fremsiden på FB. Skal hver enkelt gjøre det så må det legges inn som profil-bilde.  Men jeg reklamerer nå litt, da... :-)