• Welcome, Guest. Please login.
 
15. Sep 19, 10:21:17

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - marjana

1
Man kan følge med på båtene på marinetraffic.com, men hvordan rutene er i oktober må man sjekke på gtp.gr eller openseas.gr og andre reisesider. Det ser ut som de ikke har lagt ut noen ruter for oktober ennå.
Vinterrutene starter jo i slutten av september, men jeg har lest på greske nyhetsider at det forhandles hardt med myndighetene pga. dyrere drivstoffpriser, dermed færre ferger, og det vil gå utover øyene som er helt avhengige av fergene for leveranser av mat, medisiner og alt annet som trengs for en befolkning. På Syros, som er hovedstaden i Kykladene, bor det rundt 25 000 året rundt, og de er ikke glade for at det er så få fergeforbindelser med de andre øyene.
2
Det er vel bare å følge med igjen, som vanlig.
Blue Star fergene går som vanlig.
3
Artemis går til de vestlige øyene i Kykladene, men ble tatt ut og satt inn i en annen rute, og satt tilbake igjen i Kykladene etter mange klager fra lokalbefolkningen og de som styrer i Kykladene.

Det virker uansett som det er færre ruter rundt i Kykladene utover høsten.

Dionysios Solomos og Adam Korais har jeg ikke sjekket. Kanskje noen andre vet?
4
Transport / Rundt i Kykladene høsten 2019
04. Sep 19, 23:06:52
Er det noen som vet, eller har hørt rykter om fergene i Kykladene i høst? Det ser vanskelig ut å komme seg rundt feks Amorgos-Syros uten å stoppe og overnatte på Naxos.

Uansett så virker det lite smidig rundt i Kykladene om høsten nå med fergene.

Aqua Jewel som pleide å ta den reisen via alle øyene i Kykladene er jo chartret ut til Azorene!
Kommer Aqua Jewel tilbake til høsten?


6
Hvor er dette? / Re: Hvor er dette? 981
01. Sep 19, 07:22:24
Chora Amorgos. Jeg skal finne bilder.
7
Hellas generelt / Re: Kalo mina
01. Sep 19, 07:05:03
Kalo mina September. Fra Lagada på Amorgos.
8
Facebook og Kalimera er kommersielle nettsider med mange annonser og reklame. Hellasforum.net er reklamefritt, og drevet av Ole, og som holdes i live av oss medlemmer av forumet.

Man kan selvfølgelig velge om man vil logge seg inn eller ikke, men det er jo alltid hyggelig å se andre forumvenner på når man er på forumet!
9
Helt klart en ny tråd!
Jeg kommer ikke til å invitere til et forumtreff på Syros. Jeg har for mye å fikse her i huset. Et nytt kjøkken=ca 100.000 NOK.+++

Vi kan se på saken neste vår.

Men si giea sou til Nikos, mulig jeg kommer forbi i høst en gang...
10
Hellas generelt / Sv: Kalo mina
01. Aug 19, 12:52:27
Kalo mina august! Bilde fra Aegialis, Amorgos.
11
Jeg så på syrostoday.gr at Superspeed fra Rafina er innstilt resten av sommeren pga. tekniske problemer, så det er ingen forbindelse fra Rafina til Syros lenger. Men det går en hurtigbåt fra Rafina til Andros, Tinos, Mykonos, Paros, Naxos og Santorini.
12
Det er en beachbar nede på stranda også, som hører til leilighetene/studioene som er til leie der. Da jeg var på Levrossos i juni drev de og forberedte for å åpne, og det virker som den baren bare er åpen i høysesongen. Tavernaen var åpen i juni, og antageligvis ut september. Den var stengt da jeg kom tilbake i oktober 2018.