Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - bipbap

1
I London er det mange, men har kun vært på den ene. Kalamaras ligger ved Queensway, og maten var vel ikke spesielt imponerende. Likevel en artig opplevelse i storbyen, og Mythos hadde de så klart  ;D
2
Hellas generelt / Sv: Lilleput gir seg
21. Jul 16, 16:04:14
kaka: Jeg tror vi må ha noen nye Kardamili tråder  :D Veiledning med bosteder også. Tror det er lurt å ha avtaler direkte med bosteder, og ikke via hotellsider. Har sett priser som blir skrekkelig mye for 1 uke eller 2.
3
Hellas generelt / Sv: Lilleput gir seg
21. Jul 16, 13:26:21
Quote from: filhellener on 20. Jul 16, 17:24:25
Quote from: bipbap on 20. Jul 16, 13:45:21

Ville ikke forundre meg om de prøvde seg, eventuelt utvidet til flere steder i området Peloponnes.


Vet ikke om du har lest innlegget mitt :)
Apollo hadde Peloponnese på programmet tidligere, så i tilfelle prøver de  i g j e n!
- og d e t håper jeg de gjør👍Har sett det  :) Tror og håper at de prøver igjen. Nå har de hele området for seg selv, så det burde la seg gjøre kanskje.

Ellers følger jeg med på alternative ruter. Kjenner jeg blir litt desperat. Sparte mye tid (og ofte penger) ved å reise med Lilleput.
Buss fra Athen høres svært lite fristende ut. Det må bli siste utvei for min del.
4
Hellas generelt / Sv: Lilleput gir seg
20. Jul 16, 13:45:21
Apollo har veldig mange steder i Hellas, og noen av de er små og "ukjente". Ville ikke forundre meg om de prøvde seg, eventuelt utvidet til flere steder i området Peloponnes.
Apollo har jo vært store på Egypt, Tyrkia og Jordan bl.a, og de landene er jo mer eller mindre ute av bildet for tiden. Det er vel hovedsaklig Hellas og Spania som overtar turismen for land med uroligheter.
Dag: Enig med deg om Bjarne. Han er en dyktig mann. Kanskje han fortsetter for Apollo  :)

5
Hellas generelt / Sv: Lilleput gir seg
18. Jul 16, 14:21:45
kaka: Jeg hadde samme reaksjon som deg. Tenkte først på meg selv, og hvor komplisert det ville bli. Det er nok bare bagateller i forhold til alle involverte, både i turistnæringen og rundt i lokalsamfunnene. Tenker blant annet på Chios og Lesvos som fra før har store problemer  :( Har vært både på Chios og Lesvos, men aller flest ganger på Peloponnes og Kardamili.

Jeg er også svært takknemlig for hvilke flotte steder Lilleput har introdusert meg for. Reiste med de på Gulliver sin tid også. På disse turene har jeg ikke hatt følelsen av å være charterturist, og reisemålene har vært helt unike.

Bjarne fra Lilleput sier Apollo vil fortsette på Peloponnes, men at de vet lite om det enda. Vi får se hvordan det tar i vei. For meg høres det slitsomt ut med Athen, og videre med buss(er). På siste turen min i juni, møtte jeg en eldre dame som reiste alene. Hun var steike tøff! Kjøpte flybillett via Lilleput og leide seg inn på Katerina's. Dette gjorde hun hvert år. Vil tro det blir vrient nå. Jaja, hun kan ta drosje fra Athen da, men det har jo vært trygt for eldre mennesker å bli hentet av Lilleput
6
Hellas generelt / Lilleput gir seg
18. Jul 16, 01:55:14
Det er trist, men sant. I år har Lilleput 25 års jubileum, og vil etter denne sesongen bli historie :'(
Dette er bekreftet av reiseleder Bjarne S Aaserød  i Kardamili.
7
Håper været har bedret seg Kaka. Dette høres ille ut! Var der en uke fra 11-18 juni, og var heldig med været. God ferie videre  :blomst: :fekting:
8
Nydelige bilder Katherina, og du skaper helt klart lengsel  ;D
Hei til deg også Magnolia  :)
Jeg kunne også skrevet mye av det samme  :hjerte: Har ikke bodd på Pierides, men det har jeg lyst til. Siste tur var jeg der flere ganger på nystartet cafe, og snakket med nydelige Anna. Tror helt sikkert Pierides kan bli en favoritt for meg  :blomst: Atmosfæren og roen der oppe er helt unik, og ikke minst utsikten  :hjerte:

Kjenner igjen følelsen med å gå av på flyplassen. Forventningene og lykken  :D
Regner med det blir en tur på meg rundt mai/juni.
Så godt mannen din er mye bedre og klar for tur igjen  :)

Ja takk, flere bilder ønskes  ;D
9
For noen nydelige bilder  :blomst:
Her bygges det ved Palataki ja. De deler stein og pusler det sammen. Spørs hvor høyt det blir, men ser ikke ut til å ha stor innvirkning på utsikten. Her startet dagen med overskyet og regn, men så kom sola 🌞
10
Det stemmer nok kaka  :D Uka går veldig fort synes jeg. Skulle gjerne vært lenger!
11
Tusen takk for vakre bilder  :hjerte:
Er jo så heldig at jeg befinner meg her akkurat nå. Bor ikke på Pierides, men har besøkt deres nyåpnede cafe et par ganger.  Et vidunderlig sted! Neste gang vurderer jeg å bo her også  :D
Forsøker å legge til noen bilder fra mobil. Et fra øl-baren 1866 også  ;D

12
Vakkert  :blomst: