Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Gyda

1
Hei :)

Vi er en familie på 5, to voksne og 3 barn i alderen 11, 16 og 18 år. Er det noen som kan anbefale et bra sted og bo, gjerne med basseng?  ;)
2
Hei

Vi er en familie på fem som har vært på øyhopping for noen år siden og hadde gode erfaringer med det. Vi var i Santorini, Paros og Naxsos. Kunne tenkt oss noe annet denne gang, og lurer litt på for eksempel Skiathos eller andre øyer. Vi er litt sent ute, hvor kan man få greie flypriser til ? :)
3
Takk for svar:)
4
ja glemte å si det, Østlandet generelt ;)
5
Vet ikke helt, men det må bli i skoleferien. I slutten av juni kanskje 8)
6
Takk for svar, er det noen av de øyene som har billigere flybilletter enn andre?
7
Hei vi er en familie på 5 med barn i alderen 10-17år. Hadde en super tur for noen år siden Santorini-Naxos og Paros. Kunne tenkt oss en tur igjen, kanskje noen nye øyer, er det noen som har tips til hvor det lønner seg å ta fly til? Overnatting eller lign? Ønsker at det skjer litt for barna. Åpen for alle forslag:)
8
Ja det kunne vært fint å reist tilbake til Naxos, har du tatt fly til Santorini først eller går det direkte? Har du noen steder å anbefale tenkte på sted å bo. Kefalonia hørtes også spennende ut :)

9
Hei har vært på Santorini, Paros og Naxos var veldig fornøyd med alle de tre stedene. Er det noen som kan anbefale en øy med fine strender og litt moro for barn. Har barn i alderen 9-16år ;)
10
Tusen takk for utfyllende svar. Har du noen gode overnattingssteder du anbefaler på for eksempel Naxos, eller de andre stedene?  ;)
Vi er to voksne og 3 barn, to tenåringer og en 8åring, kanskje noen som har leilighet?
11
OK takk for svar! Hva anbefaler du? Vet du hvordan det er prismessig? Vet du hvor man bestiller innenriksbilletter? Mange spørsmål dette her ;) Har du noen favorittøy som det er ok å reise til fra for eksempel Paros?
12
Hei

Vi er en famille på 5 som hadde noen flotte opplevelser sommeren 2013. Vi fløy til Santorini, og tok båt til Naxos og var på Paros. Når lønner det seg eventuelt å bestille flybilletter? Er det noen som har prøvd ut Air,bnb i hellas? Frister med en tur igjen, tar gjerne imot noen tips :)