Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - elisadahl68

1
tAKK FOR GODT RÅD. dET SKAL JEG JOMMEN GJØRE!
2
- men hva gjør jeg som pensjonist? Jeg har jo ikke lov til å være utenfor Norge mer enn 6mnd av gangen, eller..... :-\
3
Da er det jommen på tide og få noen representanter fra Pensjonistpartiet inn på Stortinget. Vårt kull av nye pensjonister, født i 1945 - 1946 er ganske så mange, og vi har kjempet før! Vi var ganske "kranglete" da vi var unge. Jeg håper inderlig vi  har like mye "tæl" i oss enda.
4
Jeg har en positiv erfaring når det gjelder rask oppfølging fra lege i Hellas. Jeg fikk magesmerter og det ble ringt etter lege for meg. Han kom til campingplassen etter en time og tok rutine-undersøkelse av meg i campingvognen. Han ba meg om å komme til sitt kontor dagen etter kl. 08.00 for å ta blodprøver. Da jeg møtte opp dagen etter, vle jeg bedt velkommen av søster og gikk rett inn til blodprøvene. Da jeg kom ut, sa søster at legen ville være der kl. 09.00 og om jeg kanskje ville gå å ta meg en kopp kaffe imens. Kl. 09.00 gikk jeg rett inn til legen som skannet magen min, lyttet og skannet hjertet, tok blodtrykk og forklarte meg litt om smertene. Jeg fikk full oppfølging av sykesøster. Jeg fikk resultatet av blodprøvene samme dag + en bok der alt sto nedskrevet og som jeg kunne levere til fastlegen i Norge. Helsesenteret besto av fem lege-spesialister og jeg ble undersøkt av to av dem. De snakket godt engelsk og på grunn av HELFO-kortet, betalte jeg 5 euro på lik linje med grekerne. Dette høres ut som en "solskinns-historie" og det er sikkert ikke slik over alt, men en trygg og positiv erfaring var det for meg.

I Norge har jeg gått i månedsvis og ventet på resultater, så jeg vet ikke jeg, er det så mye tryggere i Norge der folk venter i over et år på operasjon?
5
Jeg hadde tenkt å stemme blankt, men nå kommer jeg til å stemme på Pensjonist partiet!