Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - karkit

1
Det østlige Kreta / Kato Stalos
01. Jul 15, 22:36:16
Har noen erfaring med Kato Stalos? Vi er et kjærestepar som skal dit i slutten av juli, men vil gjerne ha noen tips  :)
2
Takk for svar. Ingen andre som har vært der? Er ganske lite informasjon om stedet på nettet  :(
3
Chania og områdene rundt / Kato Stalos
08. Jun 15, 19:31:50
Vi var sent ute med ferien i år og alle våre drømmeøyer er allerede fullbooket i juli. Vi har sett litt på det som er igjen og priser selvfølgelig. For oss er en fin sandstrand det viktigste. Vi har sett litt på Kato Stalos på Kreta. Har noen erfaringer å dele derfra?  8)
4
Tusen takk for svar!!

Var Golden Beach ren sand? :)
5
¨Hei. Vi sitter og ser på reiser til Hellas i sommerferien. For oss er det avgjørende med en fin sandstrand i nærheten av hotellet. Vi var på Kalamaki på Zakynthos i fjor, og lå ved en fantastisk sandstrand. Vi har i år lyst til å reise til Karpathos, Thassos eller Lefkas. Har noen vært her med et charterbyrå og kan anbefale et sted/hotell ved sanstrand? På forhånd efachristo  :)  :)
6
Ioniske øyer / Sv: Nidri, Lefkas
08. Feb 15, 12:41:13
Hei takk for fin reiseskildring. Jeg trenger fremdeles svar på strendende i Nidri :)
7
Ioniske øyer / Nidri, Lefkas
08. Feb 15, 11:20:32
Hei. Vi ser på reise til Nidri på Lefkas i juli. På apollo sine sider står det at det er strender med steiner så man må bruke badesko. Vi vil kun ha sandstrand, og på det ene hotellet i Nidri står det sandstrand. Er det flere strender, siden noen er med stein og noen med sand? Takker for hjelp  :)
8
Samos / Votsalakia?
25. Jan 15, 20:50:29
Hvordan er Votsalakia som by? Vi vurderer å reise til Samos, men jeg har lest at det er dårlig kvalitet på strendene, derfor vurderer vi Votsalakia for der står det at det er sandstrand (eneste steder jeg har sett det står). Håper på tips :)
9
Karpathos / Karpathos by
14. Jan 15, 20:26:18
Vi vurderer å reise til Karpathos i sommer. Vi har sett litt på Karpathos by, men vil gjerne ha tilbakemeldinger fra noen som har vært der. Hvordan er stranden og er det bråkete om kvelden, med mye folk osv?  :)
10
Jeg så litt på de stedene du nevnte, men det var kun et hotell med sandstrand og det var ganske dyrt + lunkne tilbakemeldinger. Hvilket hotell bodde dere på? :)
11
Takk for svar. Jeg har alltid hatt lyst til å dra til Santorini da det ser helt fantastisk ut på bilder, men tror vi prioriterer en annen øy med fine strender i stedet  8)
12
Hei. Vi vurderer å reise til Santorini i sommer, men for oss er en deilig strand noe av det viktigste ved reisemål. Jeg har lest litt om de ulike strendene på apollo, men jeg får inntrykk av at det meste er lavastein eller rullestein? Kan noen komme med tips? :) :)