Har du problemer med å logge inn? Trykk en gang på "Hellasforum.no" øverst på siden først, så kan du prøve å logge inn igjen. Oppdater bokmerket ditt fra www.hellasforum.net til www.hellasforum.no.


Logg inn med Facebook eller Google!

Tjorvens lille rundreise, Kykladene juni 2011

Started by Tjorven, 05. Jul 11, 15:39:39

Previous topic - Next topic

Sjøløve

Følger beretningen din Tjorven og gleder meg til fortsettelsen  :grin:  :grin:
Livet må leves forfra, men kan kun forståes bagfra.

Søren Kierkegaard

filhellener

- s o m  du kan skrive, og b e skrive, Tjorven  :grin:
Kari

Tjorven

Tusen takk igjen for alle de hyggelige  tilbakemeldingene  :D

Kaka: Ja, jeg betalte faktisk for rommet, før jeg fikk undersøkt ting nærmere   :oops:  Får vel \"skylde\" på at hele gikk så fort, og jeg var utslitt etter reisen. Før de forsvant, pekte de rundt hjørnet og sa at der var resepsjonen, hvis det var noe jeg behøvde. Akkurat da trengte jeg bare å komme til hektene, og trodde selvfølgelig at jeg kunne ta det opp med dem senere.... men da var de jo ikke der.
There are no strangers, only friends we haven't met.

stein

Navigare necesse est, vivere non est necesse

Annlaug

Du får jammen med deg mange rare opplevelser. Denne var vel ikke den beste. Men utsikten var fin:)) Aner at det er flere opplevelser fremover og gleder meg til å lese om dem. Du skriver veldig bra så dette er spennende

Tjorven

Takker så mye, Stein og Annlaug. Blir nesten flau av all denne rosen   :oops:  (men veldig koselig at  :oops: skribleriene faller i smak)

                               ---------------------------------

Som sagt, brødrene var borte, den eldre var både smilende og blid, men der kom jeg ikke videre  :(
Uansett, det gjorde godt med en liten stund på øret, og nå var matlysten på plass igjen også. Jeg funderte fortsatt på hvorfor jeg var her istedet for Venetiko, men skjønte at det måtte være en sammenheng med de to hotellene. NOE stemte jo. Plakaten de hadde i havna reklamerte med Venetiko, og han ene het Vangelis, navnet på kontaktpersonen. Men der stoppa likhetene også! Vel, ikke stort jeg kunne gjøre med det, så det var like greit å akseptere situasjonen.  Bare å notere hendelsen på lista over \"Tjorvens vanlige flaks\"   :roll:

Den eldre befant seg fortsatt i resepsjonen, og jeg spurte hvor jeg kunne finne et spisested. Han pekte og gestikulerte, så jeg labba avgårde i anvist retning. Tenkte med meg selv at jeg kanskje burde gjort som Hans og Grete, og tatt med meg en pose frø jeg kunne strø etter meg, så jeg ikke gikk meg vill på toppen av det hele   :razz:
Men vips, så var jeg inne i en av hovedgatene i gamlebyen. Bestemte meg for den første tavernen jeg kom til, Manolis Garden, som lå i en bakhage. Her var det flere gjester, men likevel rolig og et koselig sted.

Maten, litt vin og gresk musikk gjorde susen, og jeg fikk tilbake den gode Hellasfølelsen man skal ha   :grin:  Det var min første kveld i Hellas, og jeg sugde inn stemningen, duftene, den varme sommerkvelden og nøyt øyeblikket. Og gleda meg til resten; tre og ei halv uke med herlige feriedager   :lol:  Morgenen etter skulle ferja Artemis ta meg med på \"den store seilasen\" via Danoussa, Egiali og Katapola til min første stopp Koufonissi.

Men først en god natts søvn. Jeg skulle opp i rett tid, så det ble tidlig kveld. (Og ja, jeg fant veien \"hjem\" igjen, uten problemer  ;)  )
There are no strangers, only friends we haven't met.

Diddi

Ler meg skakk :lol: og ble glad da jeg leste den siste setningen.Lå liksom i korta at du ikke skulle finne hjem!Ingen sak å gå seg bort inne i den labyrinten der :arrow:  Godt du bare hadde booket en natt her da :???: Du tok den lengste veien til Koufonissi du ja! Koselig med båttur....Venter spent på neste kapittel  :wink:
Å undre seg er begynnelsen til større innsikt:)

Riitta

Så bra att det bara var en natt du skulle stanna där :smile:  Väntar också på fortsättningen :smile:

Riitta

Tjorven

Ja, jeg var sjeleglad for at jeg kun skulle bo i \"jordkjelleren\" ei natt! Ellers hadde jeg tatt affære  ;)  
For å nevne det positive, så solgte de en meget god og innholdsrik frokostbuffè. Frokosten ble servert ute på en takterrasse med flott utsikt over byen og havna. En kjempefin start på dagen  :D  (Jeg tok selvfølgelig ikke med meg kamerat til frokost  :(  da jeg ikke forventa en slik positiv overraskelse....
Ved frokosten traff jeg igjen det tyske paret. De var svært fornøyd med rommet sitt, som lå oppe i høyden, hadde balkong og samme knall-utsikt som fra terrassen.Rent og pent og uten kjellerlukt, kunne de fortelle. Men de skulle være der noen dager. Akk ja, det er forskjell på folk   :???:

Men denne morgenen var Vangelis på plass (Eller var det broren?) Prioriteringa mi nå var å få hjelp med kofferten - i riktig/kjappest retning ned til havna. Han prøvde seg først med å peke ut veien for meg, men DER ga jeg meg ikke så lett. Nå var jeg våken og klar i hodet, og jeg var på han som en klegg! Etter frokosten ble han en smule motvillig med meg ned, og lempa Mr.Heavy ned trappene. Jeg dilta etter med et litt skadefro glis i det stille   :twisted:

Nede i trappene traff jeg på tyskerne igjen, og da vi kom på gatenivå, var grensa tydeligvis nådd for \"pikkoloen\" min. Nå ville han tilbake. Men hvor er billettkontoret? lurte jeg på. Da tok tyskerne over: Vi vet hvor det er, og hjelper deg videre med kofferten, sa de. Så slapp jeg å virre vettaløs rundt nedi havna med bagasjen på slep   :razz:

Men jeg var ikke HELT ferdig med hotellmannen. Jeg ville ha et svar på hvorfor jeg var blitt plassert på Anixis, når det var på Venetiko jeg hadde bestilt. Han bare glodde uforstående på meg, før han slo ut med armene og påsto: \"It\'s the same.\" Dermed snudde han på hælen, og swisj var han oppover trappene i en fei.

IT\'S THE SAME ???? Djises! Jeg ble så paff at jeg var helt målløs et øyeblikk   :shock:  Dere kan jo bedømme selv.  www.naxos-filoxenia.com eller der jeg bestilte, på booking.com.  

Jaja, shit happens. Nå skulle jeg ut på nye eventyr. Ferjebillet ble kjøpt, og tyskerne og jeg kryssa hovedgata over mot havna. Plutselig hører jeg en kjent stemme: \"Halloen, der e du, ja\" Der sto en morgenfrisk og smilende Anders  :D  Jeg takka tyskerne så mye for hjelpen, og Anders tok over både kofferten og meg, så jeg skulle komme meg på riktig ferje fra riktig kai   :lol:  :lol:  :lol:  (Godt å ha noen til å passe på seg innimellom  ;) )  og veldig hyggelig at han kom for å vinke meg avgårde!

                                --------------------------------

Siden jeg tok ganske mange bilder fra båtturen, oppretter jeg en egen billed-tråd fra \"den store seilasen\" i Kykladene. Vi anløp flere forskjellige havner både på veien til og fra Koufonissi, så jeg fikk sett litt av samtlige små-kyklader samt Amorgos   :grin:  Herlig!
There are no strangers, only friends we haven't met.

Annlaug

Ikke rart du ble skuffet når du hadde bestilt ut fra de bildene. Ble nok litt dårlig behandlet der. Håper du var heldigere på neste hotell. Følger ivrig med på fortsettelsen

Magnolia

Bevaremegvel så godt du skriver, Tjorven. Jeg ser deg så tydelig for meg, der du møter de fleste utfordringer med et herlig skråblikk
på hele tilværelsen.
Du har så visst en egen evne å rote deg bort i noe tull, men du takler alt like elegant.
Det er en sann fornøyelse å følge deg skritt for skritt. Gjett om jeg også gleder meg til fortsettelsen?
Dagen i dag er morgendagen du drømte om i går.

marjana

Artig tråd Tjorven! Skjønner godt at du ble skuffet over rommet ut fra bildene på nettet ja!
Den der kofferten din, Mr. Heavy, er virkelig svær! Det må være vanskelig opp trappene, ikke minst på fergene, med den der?  :shock: Får du hjelp av folk underveis?
Glika i zoi

Siste innlegg i forumet

Re: Hvor er dette? 982
by Heidrun | Today at 08:07:38
Kalymnos evt . Shit, kan bare gjette på en øy av...
Re: Serifos 2019
by Ole | 20. Sep 19, 14:37:06
Bilder fra ferskvannsreservoaret på Serifos, Hora...
Re: Protester mot korttidsutleie/Air BnB i Chania
by Kritios | 16. Sep 19, 10:46:22
Nej, men ägarna av AirBnB sitter och tjänar mi...
Re: Med speed-båt fra Milos til Folegandros
by Ole | 15. Sep 19, 23:28:30
Og noen bilder......
Video fra Serifos
by Ole | 14. Sep 19, 22:03:02
Her er litt video fra Serifos sommeren 2019. Håpe...
Re: "Mine" Kirker, moskeer og klostre 1/10
by kaka | 10. Sep 19, 10:49:29
Fint gjensyn....
Re: Rundt i Kykladene høsten 2019
by Heidrun | 08. Sep 19, 10:40:00
Man kan følge med på båtene på marinetraffic.c...
Re: Kimolos 2019
by Ole | 06. Sep 19, 20:10:10
Litt mer fra Chora....
Re: Video fra Kimolos
by kaka | 04. Sep 19, 10:24:20
Det så veldig vakkert ut, Ole, både strender og ...
Re: Pålogging eller ikke pålogging?
by Frynse | 02. Sep 19, 18:14:37
Takk til Ole for at han holder ut til tross for en...
Re: Noen små glimt fra en liten uke på Skopelos (og Skiathos)
by Katta | 02. Sep 19, 17:30:38
Jeg forstår  ;) ...
Re: Magiske øyeblikk i Hellas LARDOS, RHODOS
by fila | 02. Sep 19, 08:50:27
I Lardos sentrerer livet seg rundt det brede, trek...
Biltur på Serifos
by Ole | 01. Sep 19, 15:59:53
I sommer ble det litt filming fra bilen rundt omkr...
Re: Hvor er dette? 981 LØST
by Ole | 01. Sep 19, 09:21:23
Det er helt korrekt! Ikke mye som var forandret de...
Re: Kalo mina
by marjana | 01. Sep 19, 07:05:03
Kalo mina September. Fra Lagada på Amorgos....

En guide til øyloffing